Incercati la primaria de sector ,la starea civila,daca nu reusiti angajati un detectiv particular sa o caute.
@marius33, mersi de raspuns, situatia este ca nu sunt din Bucuresti; un notar n-ar putea face adresa ptr uz oficial la prin starea civila de la Primaria sector 1?? (ca sa aflu cu cine s-a casatorit, numele de familie si implicit unde locuieste), trebuie neaparat sa apelez la detectiv particular? am o retincenta maxima de-a aborda o astfel de cale si notara la care am apelat in Bucuresti imi spune s-o caut eu ei eu nu stiu cum, n-are dram de bunavointa sau chiar se rezuma la profesionalism as spune si mai are o atitudine de parca mi-ar fi dusman si-ar actiona contra drepturilor mele :(
Mergeti la dv. in localitate la Evidenta persoanei si depuneti o cerere in care specificati numele de fata al verisoarei dvs. (eventual daca stiti si cum o chema dupa primul sot)si ultimul domiciliu cunoscut precum si motivul pentru care doriti sa luati legaura cu ea, o sa o gaseasca ei pentru dvs. in baza de date nationala dar, trebuie sa stiti ca nu o sa primiti adresa ei decat daca ea doreste sa luati legatura cu ea.
@pusa2mimi, mersi de raspuns, dar stiu doar numele de fata al mamei ei (sora mamei mele), nu-mi amintesc numele verisoarei de fata si dupa sot nici atat.
dar cf metodologiei de citare in caz de succesiune, nu notarul care-mi "cere" s-o gasesc, trebuie cf legii sa se ocupe de aceasta? cu atat mai mult cu cat ambele (si notara asta tampita si verisoara, pe care nici macar nu doresc s-o vad in ochii mei) locuiesc in bucuresti
citez mai jos din metodologia notarilor
Art. 3
În scopul obţinerii unor date şi informaţii privind domiciliul părţilor sau, după caz, al succesibililor/moştenitorilor, necesare pentru realizarea procedurii de comunicare a citaţiilor şi altor acte de procedură, notarii publici au acces la bazele de date electronice sau la alte sisteme de informare deţinute de autorităţi şi instituţii publice, cărora, după încheierea unor protocoale în temeiul art. 81 din Legea notarilor publici şi a activităţii notariale nr. 36/1995, republicată, cu modificările ulterioare, le va reveni în acest sens obligaţia corelativă.
Problema este ca baza de date electronica este noua, greu (sau deloc)o sa va ajute oricare notar pentru ca nimeni nu are timp pentru cautarea arhivelor(scrise), ca urmare tot singura o sa trebuiasca sa va descurcati; solicitati informatiile si dupa matusa dvs. ,dar daca faceti succesiune si nu va gasiti rudele , eu v-as sfatui sa faceti prin instanta, daca instanta solicita va veti gasi rudele mai repede .