avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 525 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Dovada achitare taxa de timbru judiciar
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Dovada achitare taxa de timbru judiciar

Buna,
Am de depus o cerere de chemare in judecata si nu stiu exact daca dovada achitarii taxei de timbru judiciar ce se depune odata cu cererea trebuie sa fie in original sau poate sa fie in copie. Iar daca poate sa fie in copie de cine trebuie sa fie certificata, de reprezentantul legal al firmei care initiaza actiunea sau de institutia ce o elibereaza.
Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Alin Ursu , Consilier juridic 16:16, 23 Iulie 2014
Chitanta ce face dovada achitarii taxei de timbru judiciar tb depusa in original.
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Achitarea taxei judiciare de timbru si a timbrului judiciar doru6 doru6 Spuneti-mi va rog daca odata cu cererea de chemare in judecata trebuie depuse si timbre judiciare si cate astfel de timbre trebuie depuse? Alte taxe in afara ... (vezi toată discuția)
Repunerea pe rol dupa dezinvestire; reexaminarea catinf catinf Buna ziua, Am depus o actiune de contestatie la executare prin care am cerut anularea incuviintarii executarii silite si desfiintarea dosarului. Am primit o ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, maine voi depune o cerere de chemare in judecata in ... shomescu shomescu Buna ziua, Maine voi depune o cerere de chemare in judecata in contencios administrativ a unei primarii cu 3 capete: 1 - anulare certificat de urbanism ... (vezi toată discuția)