În cazul in care sunt casatorita, parintii doresc sa-mi cumpere un imobil doar mie ca fiica, cum se procedeaza la notar daca eu sunt casatorita.
Sunt obligata sa trec si sotul in acte daca imobilul este un fel de donatie de la parinti?
În faţa notarului pot spune că imobilul vreau sa-l cumpar cu banii de la parinti?
În documentul întocmit de notar, să se specifice „bun propriu”. Dacă îi explicați situația, dânsul stie, cu siguranță, cum să întocmească documentul. Faptul că sunteți căsătorită nu înseamnă că tot ce intră în patrimoniul dvs. trebuie să fie și al soțului - dar pentru acest lucru, trebuie să-i spuneți notarului exact ce doriți să facă și care este rezultatul urmărit.
Donatie imobil
lemia50
Daca fac un act de donatie cu clauza fiicei mele( casatorita) ,pentru o locuinta,acest imobil devine bun comun pentru cei doi soti?Am inteles ca exista o ... (vezi toată discuția)
Donatie bani
georgica3591
Inainte de casatoria cu fiica mea, ginerele meu a cumparat un apartament in totalitate cu credit de la banca. In momentul casatoriei cu fiica mea avea avea ... (vezi toată discuția)