avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 862 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediu
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediu

Buna ziua
Risca angajatorul o amenda daca , angajeaza o persoana in martie a.c. si ii da angajatului dreptul la toate zilele de concediu care sunt stipulate in contract (pt un an intreg, tinand cont ca ii revin acele zile doar daca era angajat din ianuarie?
multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:39, 23 Iulie 2014
Nu risca nicio amenda pentru asa ceva un angajator.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Demisie 2007- co 2006 urgent! Eu. Eu. Buna ziua! Apelez la cunostintele dumneavoastra pentru o nelamurire. Lucrez la o societate din 1 Martie 2006. Pana la sfarsitul anului nu am reusit ... (vezi toată discuția)
Concediu medical risc sarcina Sarah10 Sarah10 Buna ziua . Va rog frumos sa imi spuneti cum se calculeaza concediul medical risc de sarcina (75% din brut mi s-a spus , la care se adauga nu stiu ce impozite ... (vezi toată discuția)
Nr. de zile de concediu de odihna 77alecsandra 77alecsandra Buna ziua! In anul 2006 in luna nov. (13) am intrat in concediu de crestre si ingrijire a copilului de pana la 2 ani, dupa ce , in prealabil, am beneficiat de ... (vezi toată discuția)