avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 576 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Proprietate

dupa vanzarea unei locuinte proprietate personala obtinuta inaintea casatoriei, am cumparat o alta locuinta in aceeasi zi ,facind transferul de numerar la notariat .Pe contractul de vanzare -cumparare al noii locuinte am trecut si sotia care intre timp m-a parasit.CUM SE POATE scoate dreptul ei la noua locuinta daca fac dovada ca am cumparat noua cu banii obtinuti prin vanzarea altei locuinte prp pers.
#-o
Cel mai recent răspuns: d_doinita , utilizator 21:21, 23 Iulie 2014
Este bun dobandit in timpul casatoriei si daca intre timp sotia v-a parasit nu va ramane decat sa dati divort si la partaj sa va revina dvs locuinta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Parasire domiciliu ady58 ady58 sunt casatotit de 28 ani si sotia a parasit domiciliul luandu-si doar lucrurile personale . ce se poate face legal nefiind cale de intoarcere /? nu avem copii ... (vezi toată discuția)
Am cumpărat recent o casă cu banii obținuți din vânzarea alteia, pe care o aveam dinainte de căsătorie. are soția dreptul la o cotă din ea la un eventual partaj? srni69 srni69 Sint casatorit de 3 ani, acum 4 luni am cumparat o casa din banii obtinuti din vanzarea altei case dobindite inainte de casatorie. Plata s-a facut din contul ... (vezi toată discuția)
Discutii de viitor .. partaj la bunuri achizitionate inaintea casatoriei Aurel24 Aurel24 Buna ziua. Ma confrunt cu urmatoarele intrebari: Momentan detin teren + casa + masina, toate pe numele meu. In viitorul apropiat ma voi ... (vezi toată discuția)