avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 470 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Adeverinta medic de familie
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Adeverinta medic de familie

buna ziua....la cererea unui notar pe care trebuia sa il aduc acasa ,avand nevoie de o procura din partea tatalui meu pentru a cauta la arhiva notarilor niste acte care imi trebuiau pentru a face cadastrul,tatal meu fiind imobilizat la pat din cauza unor fracturi la coaste...,a trebuit sa ajung la medicul de familie al tatalui meu pentru a obtine o adeverinta din care sa reiasa ca tatal meu nu este deplasabil,ca nu figureaza cu boli psihice si ca nu ia medicamente halucinogene.......acesta adeverinta mi-a fost refuzata de medicul de familie din motivul ca doamna doctor nu este psihiatru......i-am explicat doamnei doctor un lucru pe care il stia, si care reiese si din fisa medicala ca nu a suferit niciodata de asemenea boli si ca implicit nu a luat asemenea medicamente,dar a refuzat in continuare sa imi elibereze adeverinta spunindu-mi ca trebuie sa aduc pe banii mei un medic psihiatru acasa sa il evalueze pe tata[mentionez ca tatal meu are 67 de ani].........as vrea sa aflu cat de legal este refuzul acesta,si daca nu este legal ce as putea sa fac
Ultima modificare: Miercuri, 23 Iulie 2014
cyoby67, utilizator
Cel mai recent răspuns: utilizator5555 , utilizator 09:28, 28 Iulie 2014
mai aveti o solutie... sa mergeti la un notar ce doreste sa vina la dvs acasa si fara adeverinta aceea
Dar puteti duce si medicul psihiatru acasa pentru evaluare doar ca probabil va trebui sa platiti evaluarea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum sa procedez - medic curant decedat cna2002 cna2002 De 20 de ani ma tratez la un CMI de neuropsihiatrie din Focsani la domnul doctor Mircea Lazarean. Pe data de 8 ianuarie a decedat si nu pot sa mai dau de ... (vezi toată discuția)
Confidentialitatea datelor privind diagnosticul vreau sa stiu ... xtreme07 xtreme07 confidentialitatea datelor privind diagnosticul vreau sa stiu daca un doctor de aceasi specialitate care are contract cu casa de sanatate, poate sa-mi vada ... (vezi toată discuția)
Abuz medical GIZEH GIZEH Buna ziua Buna ziua Am fost internat de mai multe ori in diverse spitale de psihiatrie de catre membrii familiei exclusiv pe fondul unor neintelegeri ... (vezi toată discuția)