avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 806 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Subventie angajator
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Subventie angajator

Buna ziua,
Dacă un student a terminat facultatea în 2013 însă licența a susținut-o în 2014, angajatorul mai poate beneficia de subvenție în urma încheierii un contract individual de muncă cu acesta?
Multumesc mult!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:44, 24 Iulie 2014
Legea nr.76/2002 prevede :
art.83
.....
(4)Absolventii pot fi incadrati in conditiile art. 80, o singura data pentru fiecare forma de invatamant, in termen de 12 luni de la data absolvirii studiilor.

Din Normele Metododogice de aplicare a Legii nr. 76/2002 privind sistemul asigurarilor pentru şomaj şi stimularea ocuparii forţei de munca
art.52 (3) În sensul legii, data absolvirii studiilor este data de întâi a lunii următoare celei înscrise în diplomă sau, după caz, în certificatul de studii eliberat de către instituţia de învățământ de stat sau particular, autorizata ori acreditata în condiţiile legii, dacă în cuprinsul acestora nu se specifică, în mod expres, o anumita data de absolvire.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Subventie tanar absolvent mitrofan emilia mitrofan emilia BUNA ZIUA am o rugaminte! asi dori sa angajez un tanar absolvent de liceu din 2013 si nu stiu daca beneficiez de subventie . va rog sa specificati ce ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie de somaj pentru absolventi - data absolvirii este data sustinerii examenului de licenta sau cei 4 ani ai facultatii? olden olden BUNA ZIUA! pentru subventia de absolvent la SOMAJ data absolviri este data sustineri examenului de licenta sau cei 4 ani ai facultatii. care ati depus dosar ... (vezi toată discuția)
Somaj licentiat divele divele avem urmatoarea situatie: -un tanar a terminat liceul in 2007 -a urmat facultatea 2007-2011, a absolvit in 2011, fara licenta -2007-2011 .10.01 - a lucrat ... (vezi toată discuția)