Va rog sa ma invatati ce sa fac in urmatoarea situatie.In urma decesului parintilor,am gasit un titlu de proprietate pe numele tatalui meu.Documentandu-ma,am aflat ca mostenesc cca.2ha.de pamant.Am mai aflat ca o verisoara gestioneaza pamanturile de 16 ani de cand a decedat tatal meu,fara sa stiu.Cu trei ani in urma am sesizat-o ca pamanturile sant ale mele,si daca vrea,i le vand.Ma facut nesimtit,etc.pretinzand ca n-am nici un drept,spunand ca sant ale ei,si ca ea a platit impozitele din 1998 de la decesul unchiului ei,si ca are martori ca pamanturile i-au fost date ei de catre tatal meu .Consider ca a gestionat abuziv pamanturile,si dorind sa fac succesiunea dupa parinti,i-am cerut sa-mi de-a titlul de proprietate original,m-a refuzat spunand ca ma da in judecata. De 3 ani n-am reusit s-o conving.I-am cerut o dovada ca i s-au dat ei pamanturile,si a spus ca-i treaba ei,ca are martori.Va rog sa-mi spuneti ce pot face.Va multumesc.
va trebui sa deschideti succesiunea dupa parintii dvs si sa cereti dvs ca si mostenitor sau notarul un duplicat al titlului de proprietate de la comisia care le-a eliberat, apoi dupa dezbaterea succesiunii sa o dati in judecata pe verisoara dvs sa va elibereze terenul.....nu lasati timpul sa treaca pt ca lucreaza in favoarea ei.....prescriptia.....daca ati dezbatut deja succesiunea puteti face un supliment pt teren .....la acelasi notar