avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 803 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Concediu odihna
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Concediu odihna

Buna ziua. In liceul in care lucrez, contabila isi ia concediul de odihna cat vrea ea, sub stricta "protectie" a directoarei. Adica daca aveam dreptul pe anul 2013 la 38 de zile de concediu ea a efectuat pana in prezent vreo 57 de zile. Daca i-am zis directoarei ca nu e corect, a zis ca noi (colegii) nu avem treaba !! Si in plus nu semneaza condica de prezenta cu lunile, iar cand o semneaza nu se trece in concediu, semneaza tot !! Din condica nu reiese ca a fost in concediu si nici cereri nu stim daca are ! Ce putem face in cazul asta, cum putem sa facem dreptate, cui sa reclamam ?? Iar din partea directoarei nu e un fel de abuz in functie sau trafic de influenta (cum i-o zice) ?? Sincer, ne deranjeaza si nu e legal si corect ce se intampla. Va rog sa ne sfatuiti cum sa procedam. Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: maria-mihaela , utilizator 21:18, 30 Iulie 2014
Din ce categorie de personal faceti parte?
Didactic auxiliar
Sesizati ISJ.
Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acordarea restantei concediului de odihna in invatamant ionut_darius ionut_darius Sunt secretar al unei scoli si ma confrunt cu urmatoarea situatie: - la 01.09.2010 s-a transferat la unitatea noastra scolara, prin restrangere de activitate, ... (vezi toată discuția)
Sanctiune disciplinara : mustrare scrisa ! Andrei-Ionuț COCÎRLĂU Andrei-Ionuț COCÎRLĂU Buna ziua ! Am primit vineri sanctiunea disciplinara . Toate presupusele abateri disciplinare ori sunt interpretate gresit ori nu exista . Acum este ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna bianca_bianca3 bianca_bianca3 Buna seara! In cazul personalului didactic din invatamantul preuniversitar, perioada de bacalaureat se considera concediu de odihna??? (vezi toată discuția)