avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 117 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Doua case, acelasi numar
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Doua case, acelasi numar

buna ziua! am o mare nelamurire in ceea ce priveste problema mamei mele, parintii mei si-au cumparat de la stat o casa in 1973, in 1978 deja aveau titlul de proprietate pe casa, au intabulat casa si terenul pe care este construita in anul 2005, vis-a-vis de aceasta casa in 1991 o doamna a inceput constructia unei case( terenul ar fi apartinut bunicilor ei),nu ar fi fost nici o problema daca respectiva doamna nu si-ar fi trecut casa tot la acelasi numar ca si casa parintilor mei, ei au intentat proces pe care l-au si castigat in 2010 dar deoarece ei au crezut ca daca au castigat procesul e totul bine nu s-au prezentat la un executor decat dupa ce termenul expirase. intrebarea mea este ce se poate face, intre timp tatal meu a decedat, noi toti suntem plecati din localitate iar mama mea primeste zilnic insulte si amenintari de la aceasta doamna, de mentionat ca aceasta persoana are multe relatii si foarte multi bani cu care sa deschida multe usi. Cu toate ca pare ceva desprins de realitate se pare ca la noi in tara totul este posibil. va multumesc si rog sa imi raspundeti!
Cel mai recent răspuns: annabia , utilizator 16:16, 24 Iulie 2014
trebuie precizat ce fel de proces a deschis doamna aceea... din titlu rezulta ca aveti acelasi nr postal iar asta nu e o problema daca a castigat procesul, nu va afecteaza cu nimic si nu i da dreptul sa va ameninte
printii mei au intentat proces primariei municipale deoarece se creiau multe confuzii cu facturile, corespondenta,etc, proces care a fost castigat si prin care se specifica clar ca primaria este obligata sa rezolve situatia privind numarul de casa,sentinta a fost data pe 28 ianuarie 2010, mama mea vazand ca nu se ia nici o masura in 2012 s-a prezentat din nou la primarie si i s-a comunicat ca a expirat termenul deoarece ea trebuia sa se prezinte in decurs de un an la un executor, ceea e ea nu a stiut, acum sa intenteze alt proces nu isi permite nici fizic, nici financiar, plus ca mi se pare o absurditate sa te judeci pe ceva ce este de foarte mult timp al tau, ba mai mult se poate dovedi si cu acte.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cadastru good boy good boy Am mers la primarie unde m-am interesat de situatia acestui teren.se pare ca el a apartinut inainte 89 parintilor mei iar dupa decesul tatalui meu notarul de ... (vezi toată discuția)
Demolare casa construita abuziv lenast lenast Buna ziua, As dori sa-mi spuneti parearea dumneavoastra in urmatoarea speta: Un ins a pretinde ca a primit de la CAP un lot de 300 mp in 1972 dintr-un teren ... (vezi toată discuția)
Succesiune mighelita mighelita #-o Problema mea este una mai complicata,sunt sigura ca cel mai indicat ar fii sa am un avocat dar din pacate nu mi-l permit.... Suntem o familie constituita ... (vezi toată discuția)