avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 492 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Continuitate pierduta
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Continuitate pierduta

Anul acesta mi se termina maternitatea si eu trebuia sa intru in somaj dar contabila de la scoala unde lucram ca profesoara nu ki-a operat in revisal si nu am putut introduce dosarul de somaj...acum ce pot face? mi s-a explicat ca somajul nu il pierd dar pierd continuitatea in cartea de munca si trebuie sa astept ca contabila sa indrepte greseala...dar cat sa astept pt ca eu nu am alt venit...ce ma sfatuiti sa fac?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 18:00, 24 Iulie 2014
1. Banuiesc ca este vorba de terminarea concediului crestere copil (CCC) nu de concediul de maternitate (126 de zile = sarcina si lauzie = pre si postnatal).

2. - Nu sunteti prea clara in ceea ce spuneti.
- Ce nu a operat contabila in Revisal?
- Daca este vorba de incetarea contractului individual de munca (CIM) pe perioada determinata atunci o poate face acum dar cu data cand a expirat CIM.

3. - Luati legatura cu conducerea scolii sa o oblige pe contabila sa rezolve problema.
- Puteti sa actionati in judecata si conducerea scolii.
- Puteti spune si contabilei ca o veti da in judecata si ii veti cere plata de daune.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturi gravida Cristyna92 Cristyna92 Buna ziua Sunt angajata la o firma cu contract pe determinat ,lucrez la aceasta firma de aprox 1 an si 2 luni si in tot timpul acesta mi s-a facut ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil!!! cam_anca cam_anca buna ziua lucrez in campul muncii din decembrie 2007 momentan sunt angajata in invatamant ca si suplinitor calificat pe perioada determinata in data de 31 ... (vezi toată discuția)
Concediul de maternitate naty_192000 naty_192000 am ctr de munca pe perioada determinata care expira in 29 dec 2011. in data de 27 decembrie intru in concediul prenatal. intrebarea daca intru in concediu in ... (vezi toată discuția)