avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 959 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... contestare hotarare judecatoreasca
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

contestare hotarare judecatoreasca

Buna ziua. Sunt implicat intr-un proces de divort iar toate hotararile care s-au dat cu privire la custodia copilului si la partaj m-au nemultumit. Am atacat hotararile prin toate caile posibile in tara. Va rog sa imi spuneti daca este posibil sa atac aceasta hotarare undeva in strainatate, la un tribunal international si cam care ar fi procedura
Va multumesc anticipat !
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:42, 14 Mai 2009
presupun ca sunteti barbat, nu aveti avocat si doriti solutionarea cauzei cu cheltuieli minime...;) daca nu am dreptate imi cer scuze, dar ati putea fi ajutat pentru demersurile viitoare, singura problema este sa doriti.
va dorim succes
Singura posibilitate ar fi CEDO, dar sunt anumite conditii care trebuie sa fie indeplinite pentru a va admite plangerea ... Veţi putea introduce o cerere în faţa Curţii dacă consideraţi să aţi fost în mod personal şi direct victimă a unei încălcări a drepturilor şi garanţiilor prevăzute în Convenţie sau în protocoalele sale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestare hotarare judecatoreasca atac2211 atac2211 Buna ziua. Sunt implicat intr-un proces de divort iar toate hotararile care s-au dat cu privire la custodia copilului si la partaj m-au nemultumit. Am atacat ... (vezi toată discuția)
Drept penal--cu ataci la cedo o decizie definitiva tibi_ciacaru tibi_ciacaru cum se poate ataca la CEDO o decizie definitiva data de Curtea de Apel militara, asta fiind ultima cale de atac? Va multumesc anticipat. (vezi toată discuția)
Ma pot adresa la cedo Oana Gabriela Oana Gabriela Am avut un proces în civil -litigii de munca.Am solicitat plata orelor suplimentare,sa fiu plătita pe studii superioare deoarece asta era un lucru cerut la ... (vezi toată discuția)