avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 371 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Lucrãri interior apartament
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Lucrãri interior apartament

Pt efectuarea unor lucrări in apartament (schimbarea usilor din interior) am apelat la doua persoane particulare, care știam ca se ocupa cu asa ceva. Sunt foarte nemulțumit de lucrarea efectuată de ei (au deteriorat usile) si as dori sa știu cum m- as putea îndrepta asupra lor. Menționez ca nu am încheiat cu ei vreun contract de prestări servicii sau altceva de genul acesta.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 21:03, 24 Iulie 2014
Nu aveti cum sa ii trageti la raspundere daca nu aveti un contract.
Daca aveti martori care pot sustine ca intre dv si respectivii a intervenit o conventie prin care acestia sa presteze diferite munci pentru care dv sa ii remunerati,puteti formula plangere la politie sub aspectul savarsirii infractiunii de distrugere

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Renovare/amenajare garsoniera in regim propriu Michaela2014 Michaela2014 Buna ziua, 1) Se poate renova un apartament in regim propriu? daca dacare este baza legala? Exista vreo limitare vis a vis de persoana care executa fizic ... (vezi toată discuția)
lucrare fără contract de prestări servicii. va rog să-mi spuneți dacă este corect cum a procedat ... Mikiro24 Mikiro24 Buna ziua Va rog să-mi spuneți dacă este corect cum a procedat poliția de a clasat dosarul penal de înșelăciune transformat în abuz de încredere ... (vezi toată discuția)
Plangere penala pentru un lucrator constructii mboncalo mboncalo Buna ziua. Recent, a venit cineva la mine sa imi niveleze terenul si desi i-am spus sa nu se bage intr-o anumita zona ca tnu e nevoie, el a intrat acolo si a ... (vezi toată discuția)