avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 795 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Loc de parcare ADP
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Loc de parcare ADP

Buna ziua,
Locuiesc de 39 de ani intr-un bloc si nu am beneficiat niciodata de un contract ADP pentru un loc de parcare. Acum o luna de zile am aflat ca fiul unor vecini din blocul meu nu mai sta cu dansii si a fost scos de la cotele intretinere de circa trei ani de zile. M-am dus la ADP si am depus o sesizare semnata si stampilata de Presedintele Asociatiei ce a fost de acord cu mine, el insusi sustinand acestia au depus in 2011 o cerere in care specifica scoaterea fiului lor de pe tabelul de intretinere.
Dovada temeiniciei ocuparii unui loc de parcare apartinand ADP,se face prin autorizatia de concesiune eliberata anual de catre serviciul specializat la momentul achitarii c/v taxa -cel putin asa este in capitala

1. In sectorul 3 NU ADP-ul SE OCUPA DE PARCARI (cel putin in Capitala, in alt sector din alt sat nu stiu).
2. NU SE REANOIESTE ANUAL CONTRACTUL (cel putin asa este in sectorul 3 din Capitala, in alt sector din alt sat nu stiu).
3. NU MAI SCRIETI DOAR SA FACETI NIVELE SI SA VA AFLATI IN TREABA ( poate ne baneaza iar o luna sau doua ca sa va potoliti).
4. Daca se infiinteaza o rubrica "Sa raspundem ca sa ne aflam in treaba" propun sa va faca moderator, asa traiti fericita, ca alta treaba nu aveti!!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Loc parcare adp Roxanne30 Roxanne30 Buna ziua, La finalul anului 2014 am depus o cerere pentru loc de parcare la Adp sector 2. Exista cereri depuse anterior cererii mele, a mea fiind ... (vezi toată discuția)
Parcare ali-ami ali-ami Buna seara,va cer ajutorul deoarece nu stiu cum sa procedez....vecinul care detie parcare a decedat,sotia si fiul(are gr de handicap) au dat masina,de 2 sapt ... (vezi toată discuția)
Parcari abuzive stefania_palcuie stefania_palcuie Buna seara, va rog sa-mi dati niste pareri vizavi de o situatie absurda. Am solicitat un loc de parcare in sect.5, cf criteriilor lor de atribuire. Deoarece ... (vezi toată discuția)