avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 509 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Executare decizie definitiva si irevocabila.
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Executare decizie definitiva si irevocabila.

Respingere apel in executarea unei decizii definitive si irevocabile custodie , care sunt pasii urmatori.? ce termene si modalitati de constrangere pentru aducere minor ?

Multumesc !

Cel mai recent răspuns: Petre Enache , Avocat 21:26, 24 Iulie 2014
in primul rand mergeti la un executor judecatoresc si functie de ce scrie in respectiva hotarare cu privire la vizitare si incredintare minor va decide masurile ce trebuiesc luate ptr punerea ei in aplicare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita program de vizitare minor popescunicolae popescunicolae Buna seara problema mea este urmatoarea: Am un proces in care am fost parat de reclamant in ceea ce priveste programul de vizitare minor, (proces de fond) ... (vezi toată discuția)
Am o hotarare privind program vizita minor- cand pun in executare ? controloc controloc Am obtinut o hotarare judecatoreasca pentru program vizita minor, emisa de instanta de fond, cu recurs. Aceasta hotarare este definitiva?, pot merge sa-mi iau ... (vezi toată discuția)
Sentinte judecatoresti balauvalentina balauvalentina Buna ziua poate sami zica si mie cineva ce inseamna ca o hotarare este legaliata si investita cu formula executorie ? Inseamna aceasta ca o hotarare este ... (vezi toată discuția)