avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1074 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Obtinerea de buletin in caz de uzufruct viager al ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Obtinerea de buletin in caz de uzufruct viager al altei persoane

Buna seara,

Locuiesc de peste 30 de ani de zile intr-un apartament impreuna cu sotul meu si cu mama mea.
Mama are uzufruct viager dar eu si cu sotul suntem proprietari (obtinut prin vanzare cumparare de la mama.

Trebuie sa-mi schimb buletinul acum. Mi-au spus cunoscuti ca s-au schimbat legile.

Ce act de tip "documentul cu care se face dovada adresei de domiciliu" trebuie sa duc la politie? Sau ce acte ? Trebuie sa am acordul mamei ca sa locuiesc ? Trebuie extras de carte funciara ? N-as duce-o pe mama la notariat ca abia merge.

Multumesc

Janina Georgescu
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 19:26, 30 Iulie 2014
nu trebuie dusa la notariat din nou... doar la politie sa isi dea acceptul sa va ia in spatiu
Puteti sa o duceti sau sa chemati notarul acasa pentru renuntarea la dreptul de uzufruct daca mama dvs. este de acord. Daca nu ori o duceti pe mama la ghiseu, ori daca este nedeplasabila solicitati deplasarea politistului acasa la dansa in vederea obtinerii acordului de primire in spatiu.
Ultima modificare: Miercuri, 30 Iulie 2014
Justitiarul711, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buletin - ci expirat Adi20000 Adi20000 Buna, Expira buletinul in luna urmatoare iar eu nu sunt propietarul apartamentului unde am avut pana acum domiciliu si unde doresc sa am in continuare. ... (vezi toată discuția)
Uzufruct, refuz acte pentru cartea de identitate catalinpicea catalinpicea am si eu o problema cu aceasta clauza de uzufruct ,am cumparat apartamentul in urma cu ceva ani de la parintii mei,am fost sa schimb buletinul si militista de ... (vezi toată discuția)
Clauza habitatie viagera Nicoleta-Daniela Moldovan Nicoleta-Daniela Moldovan Am incheiat cu parintii mei un contract de vanzare-cumparare pentru apartamentul in care locuim, cu clauza de habitatie viagera pentru acestia. Se specifica ... (vezi toată discuția)