Expira buletinul in luna urmatoare iar eu nu sunt propietarul apartamentului unde am avut pana acum domiciliu si unde doresc sa am in continuare. Mama, care este propietar, e in varsta si nu se poate deplasa. Notar nu gasesc disponibil, iar politist de proximitate habar nu am cine e. Nu l-am vazut in viata mea. Am inteles ca s-ar putea rezolva sa dea mama o declaratie ca ma ia in spatiu in fata politistului. Alta posibilitate inafara de asta cu politistul care ar mai fi?
Specific ca pana acum tot acolo am avut domiciliu si chiar locuiesc acolo. Declaratie data de mama si dusa de mine la evidenta populatiei nu e buna?
Later Edit: Doresc sa adaug ca mama mi-a lasat mostenire apartamentul si am testamentul facut la notar. Daca ma duc cu ala nu se rezolva?
Nu. Cu testamentul nu se rezolva. Cel mai bine ar fi sa duceti un notar acasa unde mama poate da declaratie in fata notarului ca va primeste in spatiu. Daca nici aceasta varianta nu va convine(la fel cum nu doriti nici politistul sa va calce casa), mergeti pur si simplu si solicitati o carte provizorie pe 1 an pana va rezolvati problema cu acordul mamei.
Buletin
aureliaurelia
Buna ziua,
Daca in contractul casei este trecut doar sotul si casa este dobandita in timpul casatoriei se poate schimba buletinul fara semnatura ... (vezi toată discuția)