Skybax a scris:
Si care erau beneficiile pe care le obtineati, daca cei din masina au zis ca nu v-au dat bani?
jenicaprod a scris:
Mi-a zis ca fac transport ilegal, ca fac evaziune fiscala, chiar daca nici unul nu a recunoscut ca a dat bani. A invocat un art. dintr-o lege(nu mai stiu care) prin care, spunea el, ca este interzis ca in masina mea sa transport persoane straine in vederea obtinerii unor beneficii. In final am scapat doar cu un avertisment verbal.
Beneficiile erau ca...politistul s-a prins ca este pacalit.
Insa chiar si in conditiile astea, fara existenta dovezilor ar trebui sa se mearga pe prezumtia de nevinovatie.
Iar avertismentul verbal...a fost mai degraba onorific, pt. ca politistul nu a putut dovedi ilegalitatea. Domiciliile diferite ale acelor persoane nu au nicio relevanta. Legea nu prevede sa ai prieteni doar dintr-o anumita zona :D!
Totusi, n-ar strica sa va ganditi serios la obtinerea licentei, ca sa nu mai aveti necazuri. De altfel, daca faceti aceeasi ruta, stiti ca va veti mai intalni cu acelasi politist, da? Cati prieteni puteti avea si cat de mare sa fie coincidenta sa mergeti mereu cu grupul in vizita :))?!
Transportul de persoane este o afacere profitabila, asa ca va veti amortiza rapid investitia si nu veti mai sta cu frica in san la fiecare chipiu albastru din trafic B-)!