avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 594 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Abuz in serviciu
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Abuz in serviciu

buna ziua , am fost gestionara la un restaurant dar in urma unor barfe ale colegelor am fost destituita din functia de gestionar si trecuta pe functia de bucatar in locul meu a fost numita o alta colega.... destituirea mea nu a facuto domnul director ci menegerul hotelului, fara nici o instiintare prealabila . In urma a unei sedinte care s a tinut si argumentand cu o serie de acctiuni pe care si dinsa la randul ei le facea . ... la finalul sedintei mi a fost foarte rau si am ajuns la doctor de familie dindu mi concediu medical diagnosticul fiind spasmofilie.... domna meneger a doua zii a anuntat pe toata lumea ca ma da afara si ca daca vreau razboi , razboi voi avea... precizez ca la acel restaunt nu se respecta intru totul legea, legea o face menegera.... este correct ce s a intamplat? in cazul in care vreau sa imi dau demisia si am concediu de odihna pe acest an de luat cum ar trebuii sa procedez? ( concediile de odihna la noi nu se pot lua decit cand nu este sezonul estival mai précis in octombrie si noiembrie, si atunci eu lucram o luna in fiecare zii cat timp era schimbul meu de tura in concediu medical si apoi intram eu in concediu si lucra schimbul de tura o luna in fiecare zii chiar si 16 ore zilnic).... va multumesc
Cel mai recent răspuns: Ofelia Teodorescu , Avocat 11:42, 25 Iulie 2014
In caz de demisie, aveti posibilitatea compensarii in bani a concediului de odihna neefectuat, in temeiul art. 146 alin. 4 din Codul muncii:
Art. 146
(4) Compensarea în bani a concediului de odihnă neefectuat este permisă numai în cazul încetării contractului individual de muncă.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua. sunt angajat de 10 ani la acelasi angajator, in cei ... kir kir Buna ziua. Sunt angajat de 10 ani la acelasi angajator, in cei 10 ani am luat doar 20 de zile de concediu de odihna. Cand imi dau demisia angajatorul trebuie ... (vezi toată discuția)
Cum se calculează co Petre3737 Petre3737 Am lucrat tot anul2016 cu salaru minim pe economie iar din 01 2017 am pus demisia (vezi toată discuția)
Concediu de odihna in perioada de preaviz ATLteen ATLteen Buna ziua.Am o intrebare. Am 26 de zile de condediu pe care nu le mai pot lua si vreau sa stiu daca angajatorul este obligat sa-mi dea concediu in perioada de ... (vezi toată discuția)