buna ziua , am fost gestionara la un restaurant dar in urma unor barfe ale colegelor am fost destituita din functia de gestionar si trecuta pe functia de bucatar in locul meu a fost numita o alta colega.... destituirea mea nu a facuto domnul director ci menegerul hotelului, fara nici o instiintare prealabila . In urma a unei sedinte care s a tinut si argumentand cu o serie de acctiuni pe care si dinsa la randul ei le facea . ... la finalul sedintei mi a fost foarte rau si am ajuns la doctor de familie dindu mi concediu medical diagnosticul fiind spasmofilie.... domna meneger a doua zii a anuntat pe toata lumea ca ma da afara si ca daca vreau razboi , razboi voi avea... precizez ca la acel restaunt nu se respecta intru totul legea, legea o face menegera.... este correct ce s a intamplat? in cazul in care vreau sa imi dau demisia si am concediu de odihna pe acest an de luat cum ar trebuii sa procedez? ( concediile de odihna la noi nu se pot lua decit cand nu este sezonul estival mai précis in octombrie si noiembrie, si atunci eu lucram o luna in fiecare zii cat timp era schimbul meu de tura in concediu medical si apoi intram eu in concediu si lucra schimbul de tura o luna in fiecare zii chiar si 16 ore zilnic).... va multumesc
In caz de demisie, aveti posibilitatea compensarii in bani a concediului de odihna neefectuat, in temeiul art. 146 alin. 4 din Codul muncii:
Art. 146
(4) Compensarea în bani a concediului de odihnă neefectuat este permisă numai în cazul încetării contractului individual de muncă.