avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 617 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Onorariu executor
Discuție deschisă în Executare silită

Onorariu executor

Onorariul executorului judecătoresc este considerat de lege INTERES PROPRIU ???
Cel mai recent răspuns: ovidiu7 , utilizator 11:24, 26 Iulie 2014
Onorariul executorului reprezinta o cheltuiala de executare, absolut legala, pentru ca fara acesta nu puteti executa silit un titlu executoriu daca debitorul dvs. nu doreste sa isi execute de buna voie obligatia pe care o are fata de dvs!
Sensul întrebării a fost altul.Dpdv al creditorului și al executării este cheltuiala de executare .Dar dpdv al executorului ,care încasează onorariul, pt.seviciile sale ,este un interes propriu sau nu ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita saly30 saly30 buna ziua am castigat un proces cu hotarare definitiva la judecatorie.Hotararea definitiva am investit-o cu titlu executoriu pentru a-mi recupera 15000 eur ... (vezi toată discuția)
Cine suporta cheltuielile executorului in cazul somatiei madyvio madyvio Daca detin un titlu executoriu in contra Statului prin MF si nu incep direct executarea silita , ci doar somarea si astept 6 luni iar debitorul - sa zicem - ... (vezi toată discuția)
Onorariu de avocat prin executor judecatoresc est est buna seara, am o rugaminte la cei care ma pot lamuri in problema in care ma aflu.... am caliatatea de debitoare intr-un dosar executional. In urma sentintei ... (vezi toată discuția)