avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 581 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cerere de apel conform NCPC
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Cerere de apel conform NCPC

Am nevoie urgent de un model de cerere de apel (cf ncpc) concediere disciplinara.
Va multumesc
Nu conteaza modelul, ci continutul efectiv al cererii de apel respective, cerere care se redacteaza avand in vedere sentinta pronuntata de instanta de fond! Cel putin pentru redactare va sugerez sa apelati la un avocat (daca nu si pentru reprezentare/asistenta in instanta)!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Model cerere mamarama mamarama Buna ziua. Am o sentinta definitiva printr- decizie a inaltei curti de casatie si justitie def din luna ianuarie, insa sentinta nu poate fi pusa in executare ... (vezi toată discuția)
Recurs tardiv concediere disciplinara? bobogeta bobogeta In data de 25.10.2012 a fost pronuntata sentinta cu respingerea contestatiei concedierii ,iar redactarea acesteia cu motivarile a fost facuta in data de ... (vezi toată discuția)
In cat timp se trimite o sentinta acasa Biianca Biianca Buna ziua. as avea si eu o intrebare la dumneavoastra. pe data de 01.06.2016 am terminat un proces in care s-au dat 30 de zile de la comunicare pentru ... (vezi toată discuția)