avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 469 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... extras cf
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

extras cf

Buna,
va rog, imi poate spune cineva cum pot obtine un extras CF fara sa merg la BCPI? adica trimitand o cerere si doc de plata online?
Cel mai recent răspuns: Amza Monica , Avocat 22:59, 21 Mai 2009
Buna.
Cred ca cel mai bine e sa contactezi telefonic Biroul de Carte funciara respectiv.
Un extrs de autentificare in mod sigur nu il poti obtine prin aceasta modalitate deoarece este solicitat de notar .
Dacă este doar un extras de informare si poate fi solicitat şi transmis prin acesta mdalitate Biroul de CF trebuie sa iti dea contul in care sa platesti taxa
Deci, sună:D
In general nici un BCF nu accepta o cerere trimisa prin fax. Suntem totusi in Romania, sa nu uitam. Daca totusi nu mergeti direct d-voastra la BCF, va sfatuiesc sa solicitati extrasul de Carte Funciara pentru Informare tot prin Biroul Notarial pentru ca ei pot trimite solicitarea si prin fax daca este vorba de alta localitate decat cea in care se afla Biroul Notarial sau daca se afla in aceeasi localitate, pot trimite un delegat sa il solicite si sa il obtina pentru d-voastra.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot obtine un extras de carte funciara? lia ivascu lia ivascu Buna, va rog,imi poate spune cineva cum pot obtine un extras CF fara sa merg la BCPI? adica trimitand o cerere si doc de plata online? (vezi toată discuția)
Cum obtin extras carte funciara daca nu sunt proprietarul imobilului? ContSters83008 ContSters83008 Cum pot scoate un extras carte funciara in cazul in care nu sunt proprietarul imobilului? (vezi toată discuția)
Problema la extrasul de carte funciara adis2008 adis2008 Am achizitionat un apartament cu imprumut de la banca si restul fonduri personale. La semnarea contractului de V-C, care a avut loc la banca in prezenta ... (vezi toată discuția)