avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1038 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... cum pot obtine un extras de carte funciara?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

cum pot obtine un extras de carte funciara?

Buna,
va rog,imi poate spune cineva cum pot obtine un extras CF fara sa merg la BCPI? adica trimitand o cerere si doc de plata online?
Cel mai recent răspuns: Daniela Vorovenci , Consultant fiscal 16:43, 17 Mai 2009
Din cate stiu eu acest lucru nu est eposibil, insa va puteti adresa unui birou notarial care se va ocupa de acest lucru in numele dvs.
Nu exista obtinerea CF aplicand online.Doar cu procura notariala , puteti delega pe cineva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Extras cf lia ivascu lia ivascu Buna, va rog, imi poate spune cineva cum pot obtine un extras CF fara sa merg la BCPI? adica trimitand o cerere si doc de plata online? (vezi toată discuția)
Care sunt pasii concreti pe care ii efecteaza notarii la o sucesiune Borhes John Borhes John Am demarat o sucesiune care mai are nevoie de alte 2 sucesiuni dupa bunici (nefacute la timp). Domnul notar mi-a spus sa fac rost de certificatele fiscale din ... (vezi toată discuția)
Cf de informare pt. o alta persoana Miruna03 Miruna03 Buna ziua, As dori sa stiu daca pot cere la Oficiul de Cadastru si Publicitate Imobilara un CF de informare care nu este pe numele meu. Pot pune eu direct ... (vezi toată discuția)