avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1090 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Dezbatere succesiune si donatie in acelasi timp
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Dezbatere succesiune si donatie in acelasi timp

As dori sa stiu daca se poate ca imediat ( in timpul aceleiasi vizite la notar) dupa dezbaterea unei succesiuni sa se faca si o donatie a unui loc de veci cuprins in acea succesiune.
Multumesc anticipat pentru raspuns.
Cel mai recent răspuns: Petre Enache , Avocat 19:40, 25 Iulie 2014
da

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua. va rog sa ma ajutați în următoarea problema, pt ... Andreeaa9205 Andreeaa9205 Bună ziua. Va rog sa ma ajutați în următoarea problema, pt ca notara la care am fost nu a reușit sa ma lamureasca. Bunicii mei mi-au donat casa (prin ... (vezi toată discuția)
Succesiune - iesire din indiviziune nicu_nae68 nicu_nae68 Tatal meu a decedat in anul 2005 .Locul de veci a fost cumparat de sotul meu,(ginerele ), concesiunea fiind pe 7 ani ,dar ca titulara a ramas in acte mama ... (vezi toată discuția)
Succesiune tuilleries tuilleries Buna ziua! Am o intrebare \\"macabra\\", dar asta este viata.Intervin si acestea in viata noastra. In urma succesiunii dezbatute in data de 10.09.2012 in ... (vezi toată discuția)