avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 994 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Refuzul proprietarlui de a ne intocmi contract de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Refuzul proprietarlui de a ne intocmi contract de inchiriere

Buna ziua. Acum cam 8 luni, ne-am mutat in apartamentul in care locuim in prezent. Atunci, proprietarul a spus ca nu doreste contract de inchiriere in prima luna, doar din a doua, iar noi neavand alta solutie..am acceptat. Nici pana in ziua de astazi noi nu avem contract de inchiriere cu proprietarul, iar acesta nu a platit impozit pentru banii ce ii primea de la noi lunar. Acum doua zile, proprietarul a telefonat si ne-a dat 10 zile sa parasim apartamentul. Unde am putea merge sa rezolvam aceasta problema ? As dori sa stiu, in primul rand, daca am putea pati si noi ceva pentru ca am acceptat sa stam aici fara contract,dar tin sa specific faptul ca luna de luna il intrebam daca ne face contract. Multumesc anticipat !
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 20:51, 25 Iulie 2014
probabil ca de aceea va someaza acum sa evacuati... omul vrea sa faca evaziune fiscala, sa nu plateasca impozit pe veniturile rezultate din inchiriere si dvs il agasati... o sa isi caute alti chiriasi care il accepta asa, iar dvs o sa va cautati o gazda dispusa sa faca cu dvs contract de inchiriere... nu veti pati nimic ca ati acceptat sa stati fara contract pana acum... obligatia era a lui, nu a dvs
Unde am putea merge sa rezolvam aceasta problema ?

Analizati oportunitatea actionarii proprietarului in instanta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Totul despre chiriasii fara contract marianaana marianaana Buna stam intr-o chirie de 1 an fara contract de casa, si proprietara ne-a anuntat pe 24.07 sa parasim apartamentul in august ca o sa vina alti chiriasi in ... (vezi toată discuția)
Lntrebarea unui chirias fara contract de inchiriere valentinaaaa25 valentinaaaa25 buna ziua,ma numesc Valentina stau de aproape 3 ani intr un apartament ,fara contract de inchiriere...proprietarul aproape ca m a obligat sa pastreze un rand ... (vezi toată discuția)
Evacuarea apartament Celebrimbor Celebrimbor Buna ziua! Am o problema ce tine de chiria unui apartament. Parintii mei au inchiriat un apartament de 19 ani si am continuat sa stam in el pana in ... (vezi toată discuția)