avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 869 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Provocare
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Provocare

daca eu ma intalnesc cu fosta prietena intro discoteca si ea e cu prietenul el, dansez un dans, stau de vb, incerc sa o sarut trec cateva minute apoi sunt amenintat si lovit de el, asta inseamna art73 litera b?
Cel mai recent răspuns: CryTeK , utilizator 15:54, 27 Iulie 2014
=D> pai ... ce ai cautat s-o mai saruti ?
Ultima modificare: Sâmbătă, 26 Iulie 2014
ContSters324606, utilizator
art 73 litera b din codul aerian?
Vedeti ca s-au schimbat codurile si penale si procedurile.
Daca va referiti la circumstantele atenunte din vechiul cod penal, gelozia poate fi considerata o puternica tilburare sau emotie, iar actiunea dvs de a saruta femeia altuia se poate considera o provocare din partea victimei.
Sincer, puteati s-o incasati si mai rau pe drepte, deoarece la momentul acela fata era in compania altcuiva, iar ea poate sustine ca incercarea de sarut a fost fara voia ei, asa ca puteti fi banuit chiar de agresiune.
agresiune.. pt asta sunt legi.. eu mai tare cred k el a asteptat si a premeditat fapta.. daca era ma lovea p loc.. pana la urma e o fata, nui nevasta nimanui..
Nu mai sarutati foste prietene... cel putin atunci cand sunt cu actualul prieten.
Ultima modificare: Duminică, 27 Iulie 2014
CryTeK, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Circumstanta atenuanta - 73. lit b saaaaaaaaapoiii saaaaaaaaapoiii Am o prietena. Un baiat ii batea apropuri sa ma paraseasca, sa fie cu el... ii facea avansuri sexuale... l-am batut pe acel baiat... pot primi sau nu ... (vezi toată discuția)
Lovit/desfigurat de un cal ... poate proprietarul pati ceva? satir satir Ok, inainte sa va grabiti cu raspunsuri va rog sa cititi atenti pana la capat. In speta, este vorba despre un vecin de-al meu. El are un cal, tine foarte ... (vezi toată discuția)
Exces justificat/scuzabil de legitima aparare maite21 maite21 As dori sa-mi expuneti 2 situatii in care intr-o ipostaza se poate invoca excesul justificat de legitima aparare, iar in alta un exces scuzabil.Va multumesc. (vezi toată discuția)