avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 872 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Modificari apartament fara autorizatie
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Modificari apartament fara autorizatie

Buna ziua,

Va rog sa imi raspundeti daca mai pot lua masuri pentru urmatoarea situatie:
Vecinul de deasupra apartamentului nostru cam prin anul 2008 a daramat un perete si si-a facut iesire direct pe terasa, fara acordul vecinilor si fara autorizatie. Recent ni s-a spus de catre doi constructori ca aceasta daramare a zidului, afecteaza structura blocului. Santierul pentru renovarea apartamentului a fost pe terasa si aceasta a fost distrusa. Terasa este acoperisul nostru peste doua dormitoare. Au aparut problemele la ploaie si zapada, infiltratii in apartament. Terasa a fost refacuta dupa posibilitatile noastre de catre sotul meu dar nefiind o izolatie profesionista exista acelasi pericol al infiltratiilor. Acest proprietar si chiriasii sai au pus practic stapanire pe terasa, care este repet acoperisul nostru si nu tin cont ca traficul intens deterioreaza terasa. In aceasta situatie, trecand atatia ani proprietarul mai poate raspunde pentru daramarea peretelui fara autorizatie? Pentru a intelege mai bine situatia, apartamentul la care fac referire, al vecinului, era pe vremuri spalatorie.
Ultima modificare: Sâmbătă, 26 Iulie 2014
Anda1965, utilizator
Cel mai recent răspuns: Anda1965 , utilizator 22:40, 26 Iulie 2014
Pentru dezafectarea peretelui sesizati oficial inspectoratul de stat in constructii care ,in astfel de cazuri aplica amenzi usturatoare
Multumesc frumos!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua , am si eu o problema cu o societate comericiala. adica ... Florinmoise Florinmoise Buna ziua , am si eu o problema cu o societate comericiala. Adica mai exact un magazin universal, acest magazin este in uscatorul blocului si are o extindere ... (vezi toată discuția)
Cine suporta cheltuielile pt infiltrarea apei din balcon sorellina sorellina Buna ziua, Am o intrebare: Locuiesc la ultimul etaj al unui bloc format din P+5. Apartamentul meu are o terasa foarte mare descoperita. Datorita ninsorilor ... (vezi toată discuția)
Locuiesc la etajul 4 din 4 intr-un bloc construit pe vremea lui ... noane noane Locuiesc la etajul 4 din 4 intr-un bloc construit pe vremea lui Ceausescu fara acoperis,tot in acea vreme pt.ca -mi ploua in casa am construit un acoperis din ... (vezi toată discuția)