avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 457 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general preluare firma
Discuție deschisă în Contabilitate în general

preluare firma

buna ziua, doresc sa preiau o firma infiintata acum 2 ani si sa devin actionar unic si administrator . firma a desfasurat activitate in aceasta perioada pe care eu o cunosc in mare. intrebarea mea este din punct de vedere finaciar- contabil cum pot sa ma lamuresc ca actele sunt in regula si depuse la zi! multumesc !
Cel mai recent răspuns: Daniela Vorovenci , Consultant fiscal 10:44, 15 Mai 2009
puteti sa apelati la o firma specializata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce raspundere am? inkasroro inkasroro Vreau sa preiau 95% din partile sociale de la un SRL cu unic asociat si sa devin administratorul firmei, preiau si toata raspunderea firmei? Daca peste 6 luni ... (vezi toată discuția)
Preluare spalatorie auto cluj-napoca cu datorii !!! lenart denes lenart denes Intentionez preluarea unei spalatorii auto (afacere cu personal , firma cu tot) , situat in parcarea unei SUPERMARKET din Cluj-N.. Firma are restante catre ... (vezi toată discuția)
Bilant 2009 princessmaya princessmaya Buna ziua.Am uitat sa depun bilantul pe 2008 si mi-am adus aminte ieri..cand am vazut amenda..Vroiam sa va intreb ce acte trebuiesc pentru a depune bilantul si ... (vezi toată discuția)