avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 875 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Penalizari la amenda
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Penalizari la amenda

Salut,am primit o amenda pentru deranjarea linistii publice(art. 2/25 lg. 61/1991) in valoare de 200 de lei.Momentan nu imi permit sa o platesc si sunt curios daca in timp se adauga penalizari.Multumiri anticipate!
Ultima modificare: Luni, 28 Iulie 2014
LuciTls, utilizator
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 14:46, 28 Iulie 2014
Buna ziua,
NU!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda "derapaje controlate"in piata constitutiei Alex90 Alex90 Buna seara! Ieri seara, fiind in trecere pe langa Casa Poporului, am observat in parcarea din fata acesteia multe masini care se invarteau pe zapada. ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, cu privire la deranjarea linistii publice de catre ... MariaR2 MariaR2 Buna ziua, Cu privire la deranjarea linistii publice de catre vecini (mai ales acum, cand lucram de acasa), am o intrebare: Cum se aplica legea 192/ 2019, ... (vezi toată discuția)
Amenda pt tulburarea linistii publice. Andreichiva Andreichiva Buna ziua! Am si eu o intrebare si anume:Daca am primit o amenda pt.tulburarea linistii publice in valoare de 500 ron o pot plati la jumatate in 48 de ore? (vezi toată discuția)