Buna ziua, pe scurt : mi-am dat tatal in judecata pentru pensie alimentara, el a formulat intampinarea prin care a solicitat ca actiunea sa fie admisa, iar acum am primit o noua Comunicare Adresa prin care mi s-a adus la cunostinta ca in termen de 10 zile de la primirea acestei comunicari, am obligatia de a depune raspuns la intampinare si sa depun documentele solicitate si inscrisurile doveditoare intr-un exemplar pentru instanta si cate unul pentru fiecare parte.
Ce ar trebui sa scriu in acest raspuns?
Multumesc anticipat
in acest raspuns puteti sa va spuneti punctul de vedere privitor la argumentele paratului din intampinare. Inteleg ca tatal este de acord cu actiunea, deci, daca nu aveti nimic de obiectat la ce scrie in intampinare, puteti sa nu faceti raspuns la intampinare.
instanta va astepta trecerea acestor 10 zile si apoi, fie ca depuneti raspuns, fie ca nu, va stabili primul termen de judecata. Oricum, raspunsul la intampinare nu se comunica paratului, acesta trebuind sa il studieze la dosar.
Daca mai aveti alte cereri le puteti face la primul termen de judecata cu partile legal citate, iar argumentele morale le puteti expune si cand puneti concluzii.