avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 444 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Functia in contractul de munca daca nu am bac-ul luat
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Functia in contractul de munca daca nu am bac-ul luat

Buna seara
Am si eu o problema cu angajatorul care imi spune ca daca nu am bacul luat nu imi poate trece in contract decat functia de comis voiajor desi eu sunt angajat la un service it ca tehnician. Exista vro alta functie pe care o pot trece in contract care sa fie mai aproape de postul pe care lucrez? sau se poate facel calificare la locul de munca?
Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:39, 29 Iulie 2014
In conditiile prevazute de lege, se poate face calificarea la locul de munca.

Calificarea la locul de munca se poate realiza fie prin incheierea unui contract de calificare profesionala, fie a unui contract de ucenicie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calificare la locul de munca mary5000 mary5000 Ce trebuie sa fac eu si firma la care lucrez pentru a ma califica la locul de munca ca asistent veterinar ocupand acum functia de lucrator comercial (vezi toată discuția)
Contract de ucenicie anisu anisu va rog sa imi dati cat mai multe detalii privind intocmirea unui contract de ucenicie la locul de munca (clauze , de ce trebuie tinut cont, remuneratie, ... (vezi toată discuția)
Calificare la locul de munca tasia tasia Un salariat incadrat ca muncitor necalificat in constructii de drumuri si poduri poate fi calificat dupa o anumita perioada la locul de munca, fara ca ... (vezi toată discuția)