avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 645 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Creare firma SRL gratis (beneficii pentru studenti)
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Creare firma SRL gratis (beneficii pentru studenti)

Buna seara.

Revin cu o alta intrebare (poate stupida), insa am inteles ca exista posibilitatea de a crea firma ca si student fara sa trebuiasca sa platesti (sau cel putin anumite taxe).

Exista asa ceva?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: Chriss14 , utilizator 22:35, 28 Iulie 2014
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Propuneri de onorarii minimale la avocati CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Sunt curios sa aflu ce onorarii minimale considerati ar fi corect sa fie aplicate. Unii se tem ca acestea vor deveni litera de lege pentru clienti si ... (vezi toată discuția)
Srl-d sau srl domsa domsa Buna ziua, sunt studenta si in scurt timp as avea de lucru cateva ore pe saptamana. Firma la care ar urma sa prestez munca doreste ca eu sa-mi fac SRL-D si ... (vezi toată discuția)
Concediu risc maternal ligia2013 ligia2013 Buna seara. Am un bebe de aproape 2 ani și sunt in indemnizație creștere copil însă urmează sa ies in scurt timp. O sa ma întorc la servici însă ... (vezi toată discuția)