avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 993 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... partaj cont de economii
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

partaj cont de economii

1. As dori sa stiu daca in cazul unui divort, un cont personal, de economii, in care au fost virate sume in timpul casniciei, provenind din salarii, activitati inndependente, etc... este subiect de partaj. Mentionez ca nu este un cont comun, am fost singurul care a avut acces la el de la infiintare, nu au fost virate sume din conturi comune sau ale partenerului de viata.
2. Exista o procedura de aproteja aceste conturi?
3. Lichidarea acestora este o solutie?
va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: mirebire , utilizator 09:49, 29 Iulie 2014
salariile sunt bani comuni pe timpul casniciei

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj economii cristina_8 cristina_8 Buna ziua, M-ar interesa un sfat in pivinta urmatoarei probleme. As vrea sa intentez procedura de divort si m-ar interesa sa stiu daca sumele economisite ... (vezi toată discuția)
Obiectul partajului ContSters478290 ContSters478290 Bună ziua, În luna ianuarie anul curent, exista o anume suma de bani in conturi bancare(unul in care erau tinute economiile comune, unul in care imi erau ... (vezi toată discuția)
Împărțirea banilor din timpul căsniciei: cum pot recupera suma cheltuită de soție din contul comun? LucaMoise LucaMoise Buna ziua. Sunt in urmatoarea situatie: urmeaza sa divortez de sotie si ne dorim o impartire corecta a bunurilor comune. Am inteles ca se poate face la ... (vezi toată discuția)