avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 340 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 Adaugare cod CAEN la II?
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

Adaugare cod CAEN la II?

cum se procedeaza pentru a adauga coduri caen pt obiecte secundare la cele deja existente?
am inteles ca se intocmeste un dosar! daca da as vrea sa stiu ce ar trebuii sa cuprinda?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:33, 29 Iulie 2014
Documentele necesare pentru înregistrarea în registrul comerţului a modificărilor persoanelor fizice autorizate, întreprinderilor individuale şi întreprinderilor familiale
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adaugarea unui al doilea cod caen pfa gbdora gbdora va rog sa imi spuneti cat ma costa adaugarea unui al doilea cod caen ,ca si pfa. multumesc (vezi toată discuția)
Schimbarea codului caen și Înființarea unui nou pfa vasilecristian113 vasilecristian113 Bună ziua! În prezent, dețin un PFA pe care îl folosesc pentru a colabora cu un singur partener. Partenerul dorește să schimbe domeniul de activitate, ... (vezi toată discuția)
Registrul comerțului îmi respinge un dosar madalina bobeica madalina bobeica Bună ziua, Registrul comerțului îmi respinge un dosar cu următoarea motivare: - declaraţia tip model unic depusă nu respectă prevederile art. 122 ... (vezi toată discuția)