am mostenit o casa care are un perete la 5 centimetri de razor. acest perete ce este de la o bucatarie are 3 geamuri de 40x40 cm amplasate la 2 metri deasupra podelei, deci nu exista vizibilitate in curtea vecinului decat daca ma sui pe ceva si cum am acolo aragaz si chiuveta chiar nu prea merge uitatul pe geam. geamurile au folie mata ca sa nu se vada in curte cand sunt inchise. (sa nu se vada ce este de la 2 metri in sus).
vecinul, dupa 10 ani de la mostenire, a zis sa pun caramida de sticla in loc de geam. ( a urlat nervos, brusc...beat fiind... si a amenintat ca bate scanduri)
1. pot pune caramida tinand cont ca am bucatarie si ca orice incapere care are consumator de gaz trebuie sa aiba geam care se deschide?
2. poate sa ridice pretentii dupa 10 ani?
3. am voie sa deschid geamul (se deschide in interior)? el zice ca nu vrea sa miroasa fripturile mele la 12 noaptea, ca el atunci ajunge acasa de la serviciu, iar eu gatesc pentru a doua zi la munca. daca aveam casa la 2 metri si faceam peste ii intra si in casa, deci este relativa treaba cu mirosul.
4. daca sunt obligat de lege sa pun caramizi de sticla, trebuie sa imi mut bucataria?