Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu o solutie la urmatoarea speta. Firma la care lucrez a redus timp de o luna, timpul de lucru de la 5 la 4 zile, insa ziua libera s-a decis sa fie platita angajatilor, fiind pontati invoiti platiti, urmand ca in luna urmatoare sa se recupereze zilele libere platite din luna curenta, in zilele de sambata. Mai pe scurt luna aceasta se lucreaza 4 zile din 5 dar se platesc 5 zile, iar luna urmatoare se lucreaza 6 zile dar se platesc tot 5.A fost anuntat si ITM-ul de aceasta modificare, insa ma confrunt cu urmatoarea dilema: cum le dau tichete de masa? pe luna curenta nu ma lasa legea sa le dau pentru zilele libere platite, insa vreau sa stiu ce fac luna urmatoare? pot sa le dau tichete si pt zilele de sambata? vor fi mai multe tichete decat zile lucratoare? Se poate asa?Nu reusesc sa gasesc nimic legat de acesta problema. Va multumesc anticipat.
cam asa am interpretat si eu, voiam doar sa cer si alte pareri. Intrebarea mea este daca exista posibilitatea sa trebuiasca sa platim impozit pt tichetele acordate zilelor de sambata?
Bonuri de masa
Alin thoth
Buna ziua . La firma unde lucrez se dau bonuri de masa si ni sa spus ca daca nu ne ducem sambata la munca o sa ni se opreasca bonurile pe toata saptamana... Au ... (vezi toată discuția)
Bonuri de masa
diana_1111
Buna ziua,
As dori sa stiu daca este legal ca angajatorul sa ofere bonuri de masa unor angajati iar altora nu. Si asta in conditiile in care toti angajatii ... (vezi toată discuția)