avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1600 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... LEGEA 544/2001
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

LEGEA 544/2001

Buna ziua, as vrea sa intreb urmatorul lucru-
o persoana fizica care solicita de la o institutie publica tabele cu date personale(adresa,nr telefon) si terenul pe care il detine un proprietar cu care nu are nici o afinitate - poate sa primeasca un raspuns afirmativ ?

Cel mai recent răspuns: URIAS , utilizator 10:34, 30 Iulie 2014
Nu o sa primiti un raspuns afirmativ. Conform art.12 lit.d) din legea nr.544/2001, sunt exceptate de la accesul liber al cetățenilor, informaţiile cu privire la datele personale, potrivit legii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea 544/2001 date personale geo-vem geo-vem Solicitarea de date si copii despre o anumita procedura efectuata de catre Politia Romana asupra unor date personale,in ceia ce ma priveste ,le pot solicita in ... (vezi toată discuția)
Salutare! am o intrebare referitoare la divulgarea salariului ... Deteru Deteru Salutare! Am o intrebare referitoare la divulgarea salariului primit catre un angajat unui alt angajat. Concret, nu am prevazut expres in contract acest ... (vezi toată discuția)
Functionar public popescu george popescu george ce pedepse prevede legea pentru angajati ai primariei care se ocupa cu tranzactionarea de terenuri agricole oferindu-le cumparatorilor ... (vezi toată discuția)