avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 800 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Casatorie
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Casatorie

Daca imi fac viza de flotant pentru jud. Constanta, pot sa depun actele si sa ma casatoresc in Constanta, desi am domiciliul in jud. Tulcea??

De ce acte este nevoie pentru casatorie? Am citit si despre o declaratie notariala......
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 19:00, 30 Iulie 2014
~ Conținut șters la cerere ~
Nu este nevoie de nicio declaratie notariala. Va prezentati impreuna cu viitorul sot la starea civila inainte cu exact 10 zile calendaristice de la data stabilita de dvs. Daca vreti sa va casatoriti pe 10 depuneti actele in 1, 11/2, 12/3 s.a.m.d. Veti avea asupra dvs. actele de identitate, certificatele de nastere in original si copie, certificatele prenuptiale, eliberate de medicul de familie. Casa de piatra!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incheierea casatoriei eugen2002 eugen2002 Buna ziua Am nevoie de anumite informatii in legatura cu incheierea casatoriei, eu-vaduv cu domiciliul pe cartea de identitate in petrila jud ... (vezi toată discuția)
Casatorie cu cetatean american in romania dragancristina29 dragancristina29 buna seara!!ma intereseaza ce acte ar trebui pt o casatorie mixta ....el este american si vrem sa ne casatorim in Romania......si daca am viza de flotant in ... (vezi toată discuția)
Acte necesare pentru casatoria civila sally_daisy sally_daisy Buna dimineata, As dori sa stiu cum se poate face programarea unei casatorii civile la primaria de sector si ce acte sunt necesare pentru ... (vezi toată discuția)