avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 694 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Expertize judiciare şi ... Recuperare taxe expertize
Discuție deschisă în Expertize judiciare şi extrajudiciare

Recuperare taxe expertize

As dori sa stiu cum pot recupera taxele de expertiza deoarece nu am mai avut nevoie de ele in procesul de partaj. Sunt platite din 2012 si 2013
Am chitantele in original si hotararea de partaj in care s-a dispus restituirea sumelor.
Multumesc anticipat pentru raspuns !
Cel mai recent răspuns: BEJENARU PETRU , Expert judiciar 21:28, 14 August 2014
Daca instanta a dispus efectuarea expertizei tehnice judicare, iar aceasta a fost efectuata si raportul de expertiza depus la dosarul cauzei, atunci va intreb : expertul numit a efectuat munca voluntara?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Solicitare cornel1592 cornel1592 Solicit un model de cerere pentru restituirea chitantei in original pentru neutilizare onorariu de expert. (vezi toată discuția)
Plata onorariu expertize tehnice judiciare. TANASENASTASA TANASENASTASA buna ziua.trebuie sa vina un expert sa evalueze casa si terenul si trebuie sa platesc expertiza in valoare de 500r,dar nu stiu unde sa o platesc.avocatul mi-a ... (vezi toată discuția)
Plata onorariu expertiza topo-cadastrala casutza casutza Buna ziua, Cum se plateste onorariu pentru expertiza topo-cadastrala intr-un proces de uzucapiune, intrucat la dosarul din instanta trebuie depusa chitanta ... (vezi toată discuția)