avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 500 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... radiere auto
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

radiere auto

am vandut un autoturism cu tot cu acte in 2004. nu mai dau de individ ca sa fac radierea. l-am contactat mai demult si a refuzat. Ce pot face sa rezolv problema ? va rog sa-mi raspundeti cat mai amanuntit. Va multumesc anticipat.#-o. mentionez ca vanzarea sa facut pe o hartie scrisa de mana.
Ultima modificare: Joi, 14 Mai 2009
adis69, utilizator
mergeti la finante si incercati sa scoateti masina de la plata impozitului, in rest...;) nu cred ca mai conteaza
Cu hartia scrisa de mana nu puteti face radierea.Cautati Asiguratorul RCA si aflati datele proprietarului actual.
Se practica ca asigurarea RCA sa se faca tot pe numele proprietarului, iar la utilizator nu se trece nimic....asa ca sunt slabe sanse sa-l gasiti asa, dar merita incercat.
cum scot masina de la plata impozitului fara nici un act al masinii ?
Sincer, este cam greu.
Presupun ca stiti cine este cumparatorul si ca aveti o adresa a sa. Solicitati in scris Serviciului de Evidenta a Persoanelor sa va confirme daca aceea persoana mai locuieste la aceea adresa si chemati-l in judecata, daca nu doreste sa radieze masina de buna voie.

Alte discuții în legătură

Radiere autoturism ancapop85 ancapop85 Buna ziua. Sunt intr-un impas si ma gandeam ca poate puteti sa-mi dati un sfat. Cu 2 ani in urma sotul meu a vandut un autoturism unui coleg de serviciu si au ... (vezi toată discuția)
Contract vanzare-cumparare auto clubbero1 clubbero1 Buna ziua! Am vandut o masina (rabla) unei persoane pe care o cunosc, contractul de vanzare-cumparare fiind inregistrat la o firma specializata. Cumparatorul ... (vezi toată discuția)
Dacie mostenita fara acte cipry_blue cipry_blue Buna ziua! As avea si eu nevoie de ajutor intr-o problema destul de urgenta. Tatal meu a decedat in urma cu sapte ani si in urma lui am ramas 3 mostenitori: ... (vezi toată discuția)