2007_rozi a scris:
Sincer, este cam greu.
Presupun ca stiti cine este cumparatorul si ca aveti o adresa a sa. Solicitati in scris Serviciului de Evidenta a Persoanelor sa va confirme daca aceea persoana mai locuieste la aceea adresa si chemati-l in judecata, daca nu doreste sa radieze masina de buna voie.
Din cate cunosc cei de la evidenta populatiei nu elibereaza astfel de informatii persoanelor fizice.
Am avut o situatie in care aveam nevoie de adresa unei creaturi alunecoase, daca mi se permite, si au refuzat stimabilii sa elibereze informatii.
Aveam numele...mi-am formulat actiunea cu adresa fictiva si am invederat ca si-a sch. domiciliul si sa faca instanta o adresa la evid. pop. :">
Mergeti frumos in instanta, solicitati ca pe baza probatoriului (actul sub semnatura privata) sa se constate transferul dreptului de proprietate in patrimoniul lui X (identificat initial cu adresa...oricare, apoi cu adresa rezultata din raspunsul celor de la evidenta persoanelor).
Ramane definitiva si irevocabila si mergeti cu sentinta frumos la admin fin. si gata.
Succes. (3-4 termene daca nu aveti probleme de forma, procedurale ...)