avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 871 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... acte vanzare-cumparare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

acte vanzare-cumparare

Dupa dezbaterea in instanta a succesiunii ,aceasta a hotarat ca partea ce ni se cuvine noua(2 copii)tata sa nea dea in bani....intrebarea mea este...tata o sa-i dea fratelui meu ce i se cuvine....iar mie care am avut grija de el si am in continuare tata vrea sa-mi treaca mie casa pe numele meu.Ce act pot face fara ca fratele meu sa-l atace dupa moartea tatei....stiu ca se face act de vanzare-cumparare atat nu stiu mai mult....multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters60804 , utilizator 23:07, 14 Mai 2009
puteti incheia un act de vanzare cumparare cu clauza de intretinere
multumesc pentru raspuns....mai am o intrebare...daca facem acest act si eu vreau sa vand casa cu acordul tatalui ...pentru a-l lua sa locuiasca cu mine ...singur nu vrea sa locuiasca se poate?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mama dorește să am grijă de ea și să rămân în casa părintească. doresc să îmi despăgubesc cei trei frați, dar unul dintre ei nu acceptă bani pentru partea lui, cum îl pot obliga? Desy99 Desy99 Suntem 4 frati si mama. Tatal a murit acu 10 ani. Avem fiecare certoficat de mostenitor cu cota din casa ce ne revine fiecaruia. Acum mama vrea sa raman eu in ... (vezi toată discuția)
Tatal poate vinde/ dona, cu clauza de habitatie viagera ,cota de 1/2 din imobil, de bun comun cu sotia decedata,fara dezbatere succesorala? mariapopescu mariapopescu In urma decesului mamei mele acum un an si 3 luni, tatal meu a ramas sa locuiasca in imobilul cumparat in timpul casniciei, impreuna cu fratele meu.Tatal ... (vezi toată discuția)
Drept de proprietate danutzpytu danutzpytu Mama mea detine o suprafata de 5000mp fiind titulara unui titlu de proprietate in acest sens. Tatal meu a murit acum 1 an. Eu mai am un frate care dupa moartea ... (vezi toată discuția)