avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 771 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Am dat un imprumut fara sa mi se intoarca inapoi ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Am dat un imprumut fara sa mi se intoarca inapoi datoria

Buna, dragi prieteni, am nevoie de un sfat, deci problema mea consta in faptul ca am dat un imprumut pe baza unui contract, au trecut ani si nu am primit suma inapoi, am angajat un avocat am mers la perosana in cauza, din ce am aflat e ca pe cont nu are nici un ban, bunuri personala nu am gasit, iar apartamentul in care sta e scris pe mama lui, unica solutie pe care mi-a zis-o avocatul e sa il ajut pe asta sa scrie apartamentul pe numele lui dupa el sa-l scrie pe numele meu.
Cum credeti sunt si alte solutii?

Ultima modificare: Miercuri, 30 Iulie 2014
bucurpopescu, utilizator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 06:45, 11 August 2014
Singura sansa ar fi sa va dea banii de bunavoie sau sa mai prelungiti impreuna printr-un act, termenul de rambursare, in acest moment nu il mai puteti obliga sa va dea banii, dreptul dvs la actiune fiind prescris.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Chitanță de mână pentru o parte din valoarea apartamentului (împrumut de la părinți). aș putea obține cotă majorată la partaj? Mihaela Stefan Mihaela Stefan La achizitia apartamentului pe care il detin impreuna cu sotul meu, au contribuit in mare parte parintii mei cu suma de 5000 de dolari USD, iar suma totala de ... (vezi toată discuția)
Recuperare datorie nighty91 nighty91 Am imprumutat unui \\"amic\\" o suma de bani. 3500 ron ca sa fiu mai exact. I-am cerut sa scrie pe o foaie precum ca acest lucru s-a intamplat ( nu am facut ... (vezi toată discuția)