avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 597 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Coplata pentru un decedat in spital
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Coplata pentru un decedat in spital

am auzit ca multe persoane se plang ca ii costa mult sa scoata o ruda decedata in spital!Vreau sa stiu daca au dreptul sa ceara asa ceva si in baza carei legi!
Cel mai recent răspuns: florinjalaboi , utilizator 15:32, 30 Iulie 2014
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Garant problema annamarria19 annamarria19 Buna seara.Am fost garanta la un credit luat de o ruda de la o banca cooperatista. S a dispus executare si proprire cont. Mie mi au fost blocate toate ... (vezi toată discuția)
Alcool in sange flavianda flavianda Buna ziua. Am o foarte mare nelamurire cu privire la posibilitatea unui continut de alcool in sange, asupra caruia nu mai am nici o posibilitate de verificare ... (vezi toată discuția)
Petitie unitate spitaliceasca noiklosa noiklosa Buna ziua, Am depus o cerere la un spital bucurestean mare, in care doream sa aflu cateva amanunte despre o ruda care a fost internata acolo si a decedat. ... (vezi toată discuția)