avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 687 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Garant problema
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Garant problema

Buna seara.Am fost garanta la un credit luat de o ruda de la o banca cooperatista. S a dispus executare si proprire cont. Mie mi au fost blocate toate conturile. Acea persoana a achitat intr un final. Cand am fost la executor sa mi dea hartie ca sa ma duc sa mi deblochez conturile , m a pasat sa ma duc la banca spunandu mi ca el nu mai este executor bancar ci judecatoresc. La banca mi s a zis , ca ei au dosarul dar nu mi pot sa mi dea decat o adeverinta ca s a terminat creditul . Si acea adeverinta costa 50 lei si mi poate folosi la numai o singura banca . Intrebarea mea este : cum pot sa I fac sa mi dea adeverinta sau sa trimita ei adrese la toate bancile si sa ma scoata din baza lor de date , sa ceara deblocarea conturilor? Avand in vedere ca eu am fost numai garanta la acel credit si ei au dispus blocare conturi. Unde ma pot adresa si cum sa fac reclamatie . Multumesc frumos
Ultima modificare: Sâmbătă, 3 Octombrie 2015
annamarria19, utilizator
Cel mai recent răspuns: annamarria19 , utilizator 11:18, 24 Noiembrie 2015
Vă adresați cu o plângere penală împotriva Băncii, de asemenea o sesizare la OPC.

Cu cea de a doua rezolvați imediat situația.
va multumesc pentru raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Popriri bogdan riglea bogdan riglea Buna ziua, In urma cu 2 zile a fost infiintata o poprire pe conturile mele si mi au fost blocate conturile bancare. Mentionez faptul ca poprirea se va face ... (vezi toată discuția)
Abuz si indolenta executor bancar ALEXANDRA TAN ALEXANDRA TAN Buna ziua. Am aflat -cei drept :((-de la o prietena prin ce trece din cauza unui executor care a pus poprire pe conturile ei dar a uitat sa o si ridice dupa ... (vezi toată discuția)
Poprire, deblocare cont soaresiluna soaresiluna Buna ziua. Daca am doua popriri pe salariu si de la un alt executor mi s-a facut blocare de card unde imi intra ce ramane din salariu dupa popriri, se poate ... (vezi toată discuția)