Sunt intr-o dilema va rog sa ma ajutati sa o deslusesc , am un frate care din nefericire dupa cativa ani de casnicie a ajuns in prag de divort . Din aceasta reletie au rezultat doi copii . El impreuna cu familia locuiete la parintii mei care ii si ajuta cu cresterea copiilor . Situatia dintre ei e dezastruasa chiar nu mai e nici o cale de intoarcere , nu au nimic facut in comun decat copiii . Ea nu vrea sa plece folosinduse de faptul ca e luata in spatiu de parintii mei si chiar si dupa divort va locui tot la adresa din buletin. Este posibil acest lucru daca intanta decide ca convetuirea lor este imposibila ? Chiar si dupa divort sa locuiasca acolo ? Fratele meu nu a inaintat actiunea de divort dar vrea so faca . Cum ar trebui sa procedeze ? Sa puna capat acestei agonii..... mai ales pentru copiii care sufera foarte mult vazand in fiecare zi scene desprinse din filme ca in realitate mie greu sa cred ca mai exista asa ceva.
Buna ziua,
Va sfatuiesc ca, in cererea de divort sa fie introdus si un capat de cerere privind evacuarea.
Problema este, daca se stabileste domiciliul minorilor la mama, aceasta unde se duce cu copiii daca nu are alta casa?
Copiii sunt si ai tatalui, nu?
Unul dintre minori are 11 ani . Are dreptul sa alega cu cine ramane? Tatal este ajutat de parinti in cresterea copiilor pe cand mama nu beneficiaza de un asemenea ajutor si partea financiara la tata e mai bine dezvoltata decat la mama . Credeti ca tatal va putea avea castig de cauza ?
Divort
mimiau
buna ziua,sunt casatorita de 10 ani si am doi copii minori sotul a devenit insuportabil si nu mai pot continua casatoria el nu vrea sa mi dea drepturile doar ... (vezi toată discuția)