avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1048 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Drum acces
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Drum acces

Buna ziua.
Spuneti-mi va rog daca este legal ca pentru construirea unui drum de acces in spatele blocului sa fie desfintat trotuarul de garda (pentru ca altfel spatiul nu era suficient), astfel incat drumul trece chiar pe langa peretele blocului. Va multumesc
Pentru raspuns la obiect suunt necesare minimum de informatii relevante
Cine a construit drumul de acces in spatele blocului ?
Multumesc pentru promptitudine. Drumul a fost construit de primaria Campina cu fonduri europene.
Daca executia drumului a fost realizata de autoritatea publica locala,aceasta este competenta sa dispuna utilizarea domeniului public in care intra si spatiul aferent imobilelor de locuit in comun

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bloc fara trotuar in jur, fara ghene de gunoi Taitel2017 Taitel2017 Buna seara, As dori sa va insirui o poveste reala si va rog din suflet sa ma ajutati sa mi clarific gandurile...Acum doi ani am cumparat un apartament in ... (vezi toată discuția)
Spatiile verzi din jurul blocului... dolores48 dolores48 locuiesc intr-un bloc cu spetii verzi destul de mici ca si intindere.....precizez ca au mai fost construite doua garaje pe o latura a blocului (pe spatiul ... (vezi toată discuția)
Gard parter spatiu comun becca612 becca612 Buna seara, Locuiesc la parterul unui bloc dintr-un cartier rezidential iar in spatele blocului pe lungimea apartamentului meu si a celui de langa exista ... (vezi toată discuția)