avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 901 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... înmatriculare auto
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

înmatriculare auto

Am cumpărat de curând o masina care a fost achiziţionată de cel de la care am cumpătat-o in leasing,împreună cu alte câteva masini.La momentul achiziţionării ratele de leasing au fost achitate la fel şi taxa reziduală pentru masina respectivă,urmând ca firma de leasing să trimită cartea de identitate a masinii.
Fostul propiatar a plecat din ţară,eu văzând că nu pot lua legătura cu el am luat legătura cu firma de leasing, care mi-a spus că intradevăr masina respectivă este achitată dar nu sunt achitate alte masini luate tot in leasing de la firma lor şi că nu vor trimite cartea până nu vor fi achitate .
Cel mai recent răspuns: ContSters324606 , utilizator 14:50, 31 Iulie 2014
daca sunt masinile neplatite sunt pe acelasi contract , da...au dreptul sa-si primeasca banii .
daca nu , asta este un abuz si un santaj , si trebuie tratate ca atare .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumparare auto proprietar cu leasing coco-cosmin coco-cosmin Buna ziua, Doresc sa achizitionez un autoturism de la un \"proprietar\" care are masina in leasing. Maine primeste factura care face dovada achitarii finale a ... (vezi toată discuția)
Despagubire casco louisa louisa Buna ziua Vineri noaptea sotul meu a suferit un grav accident de circulatie in urma caruia masina a luat foc si a ars in totalitate.Este vorba de un SUV ... (vezi toată discuția)
Cine e proprietarul? cel de pe cartea de identitate sau cel din contractul de leasing? ionescucarmen ionescucarmen BUNA ZIUA! am incheiat un contract de leasing cu o societate avand ca obiect o utilitara. in contract este prevazut ca societatea noastra, locatarul contr. de ... (vezi toată discuția)