avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 577 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Persoane juridice: contract de inchiriere expirat si ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Persoane juridice: contract de inchiriere expirat si refuz de prelungire

buna ziua

proprietarul spatiului in care am un magazin de 2 ani nu mai vrea sa prelungeasca contractul de inchiriere.

zice ca vrea sa renoveze fatada si trebuie sa plecam cand se termina contractul.

nu pot face nimic sa mai raman? inteleg ca daca nu mai vrea sa inchirieze nu`l pot obliga, dar totusi nu e corect ca am investit atat in acel magazin si acum pur si simplu sa-l inchid.

Cel mai recent răspuns: ionut979 , utilizator 17:33, 1 August 2014
da, nu aveti ce face... dragoste cu sila nu se poate fara consecinte juridice
multumesc.
si daca refuz sa plec si astept evacuarea ne mai lungim cateva luni?
finalul ar fi acelasi, nu cred ca ar merita "agonia", functie si de contractul pe care il aveti ar putea exista anumite paragrafe in contract in care sa fie stipulat daca trebuie anuntat intr-un anumit numar de zile chiriasul ca nu i se va prelungi contractul sau ca i se da un ragaz de evacuare..... oricum ar fi nu poate nimeni sa oblige proprietarul sa inchirieze in continuare termenii banuiesc ca au fost cunoscuti de la bun inceput si stiati la ce sa va asteptati, era mai bine masuri de siguranta si sa fiti dv cel care nu mai dorea colaborarea.

Mult succes
ionica vaduva nu conteaza asta. daca stiam sau nu la ce sa ma astept.

intrebarea mea este pentru cunoscatori.

as vrea sa stiu cat dureaza un proces de evacuare persoane juridice.

automat ca nu-l poate obiga nimeni pe proprietar sa inchirieze, dar cautam solutii, de aia am pus intrebare aici pe forum, ca de impachetat impachetez singur

Ultima modificare: Vineri, 1 August 2014
ionut979, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proprietarul poate sa ma evacueze? Danielgabor99 Danielgabor99 Buna ziua, eu si cu fratele meu suntem studenti, in luna lui Octombrie ne-am mutat intr-un apartament, eu si fratele meu, plus un cuplu, fiecare cu camera lui. ... (vezi toată discuția)
Parasire de domiciliu motiv pentru a se intenta divort yasemin yasemin buna seara. o sa trec direct la subiect. 1.am un prieten a carui sotie a parasit domiciliul acum cel putin 5 luni. a plecat in turcia la un cetatean turc pe ... (vezi toată discuția)
Am 20 de ani și tata vrea să mă dea afară din casă. ce trebuie să știu din punct de vedere legal? Gorbaa Gorbaa Salut, am o groază de probleme pe cap iar titlul este una dintre ele. Am 20 de ani și tata vrea sa ma dea afară din casă. Ce trebuie să știu din punct de ... (vezi toată discuția)