avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1703 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Recurs
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Recurs

am primit o hotarare judecatoreasca pe 15 iulie intrebarea este in cate zile pot face recursul?15 zile calendaristice sau 15 zile lucratoare ,de la data trimiteri sau de la data primirii de la posta?
Ultima modificare: Joi, 31 Iulie 2014
s_ionut, utilizator
Cel mai recent răspuns: s_ionut , utilizator 19:30, 31 Iulie 2014
Aveti 15 zile libere de la data postei(data primirii) ,nu se calculeaza prima si ultima zi.
eu am primit aceasta hotarare la o zi dupa pronuntare adica pe 15 iulie fiind o hotarare favorabila mie.firma cu care m-am judecat este din sibiu si cred ca pana a ajuns hotararea si la ei a mai trecut 2 zile presupun ca a ajuns pe 17iulie.din calculele mele eu am iesit din termenul in care puteam depune recursul iar ei mai au inca doua zile in care il pot depune. daca ei depun recurs eu mai pot depune?
Ultima modificare: Joi, 31 Iulie 2014
s_ionut, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se calculeaza ? pentru a ramane o hotarare definitiva ? dorudoru dorudoru Un dosar civil se pronunta la data de: 07.06.2011 Comunicarea am primi-to acasa pe deta de: 05.05.2011 ( Data postei ) Cind devine definitiva si ... (vezi toată discuția)
Recurs florescuvalentin florescuvalentin Am avut o hotarare judecatoreasca care s-a dat pe 25.11.2010 cu drept de recurs. Care este ultima zi de depunere a recursului??Dar data de 01 12 2010 intra in ... (vezi toată discuția)
Sentinta definitiva corneltorcea corneltorcea Buna ziua , am facut o tranzactie intre mine si fratele meu referitoare la masa succesorala de pe urma tatalui, judecatoria a consimtit tranzactia noastra si ... (vezi toată discuția)